Rijstschotel met gevogeltepita
|
minder dan 30 min.
Ingrediënten: 4 personen
|
Voorbereiding:
-
Snipper de ui fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika’s en snij in
blokjes van 2 cm.
|
Bereiding:
|
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetlepels olijfolie in een pan en roerbak de gevogeltepita 10 min. gaar op een hoog vuur.
-
Kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui 1 min.
-
Voeg de paprika toe en bak 5 min.
-
Roer er de maïs en de diepgevroren erwten onder en laat nog 5 min. meebakken.
-
Kruid met peper en zout.
Afwerking:
Roer de gevogeltepita en de groenten onder de rijst en verdeel in kommen.
|